Необходими продукти:

- пилешко филе – 200 гр
- кокосови стърготини – 50 гр.
- соев сос – 2 с.л.
- чили сос – 1 ч.л
- царевично нишесте
- олио

За нудлите:
-нудли – 150 гр
- зелена чушка – ½ бр
- червена чушка -1/2 бр
- морков – ½ бр
- настърган джинджифил – ½ ч.л.
- чесън
- олио ( царевично)
- сусам – по желание

Начин на приготвяне:


1. Нарежете филето на ивички и го мариновайте в соевия сос и чили соса. Разбъркайте и го оставете в хладилника за около 2-3 часа.
2. Загрейте олиото за пържене. Смесете нишестето с кокосовите стърготини.
3. Оваляйте месото в панировката и пържете до готовност – 2-3 минути.
4. Зеленчуцире нарежете на тънки жулиени и сотирайте заедно с чесъна и джинджифила. Овкусете със соев сос.
5. Сварене нудлите според описанието на опаковката и сервирайте заедно с месото и сотираните зеленчуци
6. Може да украсите със запечен сусам по желание

Бон Апети!