След безплодната зима пролетта отново предлага богат избор от пресни билки и зеленчуци. Те осигуряват ценни витамини и минерали за укрепване на имунната система и ще Ви помогнат да „изчистите“ тялото си и да го подготвите за идващото лято.

 

Сред най-популярните пролетни зеленчуци се нареждат аспержите, ранните картофи, моркови, репички, зеле, ряпа, спанак, коприва, рукола и много зелени салати. Различни билки, като див лук, магданоз, босилек или чесън могат да се берат свежи, за да обогатят кухнята с аромати и съставки. Наблягайте на салатите, зеленчуковите супи, солени кишове и пюрета и не пропускайте свежите билки и подправки към всяко ястие. А ако успеете да замените вечерята си с кофичка кисело мляко – Ви гарантираме  положителни резултати!

Опитайте да живеете в крак с природата и ще се уверите че тя ще Ви се отблагодари