section

Конференции и семинари

My Choice - отлично място за провеждане на семинари и конференции

Със своите прекрасни конференти възможности комплекс „Скай Уей” и ресторант „MyChoice” са притегателно място както за малки, така за по-големи компании от всички сфери на икономиката. Непрекъснато увеличаващият се брой клиенти са доказателство за високото качество на предлаганите услуги. Гъвкавостта и многофункционалността на конферентните зали, съчетани с любезното и вежливо обслужване, затвърждават водещото място на комплекс ресторант „MyChoice” и комплекс „Скай Уей” в предлагането на конферентен продукт на високо ниво.


Комплексът разполага с три изцяло оборудвани с най-модерна аудио-визуална техника конферентни зали, а по заяв­ка екипът на комплекса може да осигури и система за превод, аудио и видео оборудване, мултиме­дия. Многофунционалността на конферентните зали и тяхната гъвкавост е предпоставка за задоволяване и на най-взискателните клиенти.


Зала Галакси 1

Галакси 1 е с почти квадратна форма, което позволява различната ориентация на подредбата съобразно нуждите на клиентите. Наличието на директна връзка с ресторант “My Choice” спомага за бързото обслужване и навременна реакция от служителите на комплекса
 

Зала Галакси 2

Галакси 2 със своята компактност позволява провеждането на по - малки по брой участници семинари, като при необходимост капацитетът й може да се увеличи многократно след премехването на преградната стена
 

Зала Хелиос

Зала „ Хелиос” е малкото бижу на комплекс „Скай Уей”. Тя се отличава със стилен класически интериор, издържан в масивна букова декорация. Зала „Хелиос” е особено подходяща за ВИП вечери, както и за делови срещи на високо ниво. Гурме менюто и винената листа гарантират задоволяването и на най-претенциозните вкусове.
.