section

МY CHOICE - Симеоново

ресторант симеоново

 

Вижте менюто на ресторанта

 

Къде се намира ресторант My Choice

Ресторант „МуChoice” е разположен на броени мину­ти от центъра на столицата, но същевременно далеч от шума и напрегнатия пулс на градския живот. Меките тонове, изчис­теният дизайн, стилният интериор и перфектното обслужва­не вече са се превърнали във визитна картичка на заведението.

Великолепната гледка към София, както и свежият декоративен басейн превръщат ресторант „МуChoice” в място както за романтична вечеря на свещи или официално събитие, така и за семейна разходка и бягство от града сред природата.

Специалните предложения на ресторант My Choice

Всеки ден клиентите имат възможно да избират от специалните предложения на  богатото обедно меню на изключително атрактивни цени.

Специално подбраната винена листа би задоволила и най - взискателните клиенти.

Лятна градина и барбекю на ресторант My Choice

През летните месеци на разположение на гостите е и барбекю градина към ресторанта. Традиционият начин на приготвяне на дървени въглища придава неповторим вкус на всички предложения от барбекюто.

Подходящ начин за потапяне в уютната атмосфера на комплекса е и дневният бар непосредствено до ресторант „Му Choice”. Независимо дали е ароматно кафе или ефектен коктейл, напитката ще бъде сервирана с усмивка от любезния служител.

 

Работно време на ресторант „Му Choice” – всеки ден 09:00 – 23:00ч.

- телефон за резервации -  02/8192188

- телефон за мероприятия – 0894 777 479; 0894 777 373

- пощенски код 1434, кв. "Симеоново"

Снимки от  ресторант МY CHOICE - Симеоново